Меню
Количка

Карбидни шлайф грифери

    Карбидните грифери, често наричани ротационни пили или фрези за шлайфане се използват за рязане,оформяне и шлайфане, както и за отстраняване на остри ръбове, неравности и излишен материал (отстраняване на драскотини).

   Фрезите могат да се използват за различни материали: метали, включително стомана, алуминий и чугун,дърво, акрил, фибростъкло и пластмаса.

   На какви машини се използват карбидните грифери?Гриферите могат да бъдат използвани на пневматични ротационни шлайф-машини,високоскоростни машини за гравиране и CNC машини.

   Къде се използват карбидните грифери? Те намират широко приложение в металообработването, производството на инструменти, инженерни дейности, моделиране,обработка на дърво,дърворезба, изработка на бижута, заваряване, скосяване, леене, отстраняване на драскотини.

   Произвеждат се в три разновидности: Single Cut/Double Cut and

Aluminum Cuts.

   Single cut(една spirala) грифери имат дясна (up-cut) спирала. Те сe използват за обработка на неръждаема стомана, закалена стомана, мед, чугун и черни метали.Те отстраняват материала бързо. Използвайте за отстраняване на големи натрупвания на материал.

 

   Double cut-карбидните фрези се използват за обработка на  черни и цветни метали, алуминий, меки стомани, а също и за всички неметални материали като пластмаси и дърво. Те имат повече режещи ръбове и ще премахват материала по -бързо. Това са най -популярните като приложение грифери.

   Aluminum cuts се използват за обработка на неферомагнитни материали като алуминий,никел и мед.Те са също така добри за обработка на някои меки материали като пластмаси и други.

Карбидни шлайф грифери Double cut Карбидни шлайф грифери Double cut
Най- продаван В наличност
Комплект карбидни грифери
В наличност
код описание RFT33G A0313M03,C0314M03,D0303M03,E0307M03,F0313M03, G0313M03,H0313M03,L0313M03,M0311M03,N0304M03 По два броя от всеки вид.Всичките са с опашка 3мм...
0.00лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)