Меню
Количка

Карбидни шлайф грифери

    Карбидните грифери, често наричани ротационни пили или фрези за шлайфане се използват за рязане,оформяне и шлайфане, както и за отстраняване на остри ръбове, неравности и излишен материал (отстраняване на драскотини).

   Фрезите могат да се използват за различни материали: метали, включително стомана, алуминий и чугун,дърво, акрил, фибростъкло и пластмаса.

   На какви машини се използват карбидните грифери?Гриферите могат да бъдат използвани на пневматични ротационни шлайф-машини,високоскоростни машини за гравиране и CNC машини.

   Къде се използват карбидните грифери? Те намират широко приложение в металообработването, производството на инструменти, инженерни дейности, моделиране,обработка на дърво,дърворезба, изработка на бижута, заваряване, скосяване, леене, отстраняване на драскотини.

   Произвеждат се в три разновидности: Single Cut/Double Cut and

Aluminum Cuts.

   Single cut(една spirala) грифери имат дясна (up-cut) спирала. Те сe използват за обработка на неръждаема стомана, закалена стомана, мед, чугун и черни метали.Те отстраняват материала бързо. Използвайте за отстраняване на големи натрупвания на материал.

 

   Double cut-карбидните фрези се използват за обработка на  черни и цветни метали, алуминий, меки стомани, а също и за всички неметални материали като пластмаси и дърво. Те имат повече режещи ръбове и ще премахват материала по -бързо. Това са най -популярните като приложение грифери.

   Aluminum cuts се използват за обработка на неферомагнитни материали като алуминий,никел и мед.Те са също така добри за обработка на някои меки материали като пластмаси и други.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Сайтът използва "бисквитки" (cookies), за подобряване на неговата ефективност. Продължавайки изплзването му, ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете.